Englannin maajoukkueen valmentaja Roy Hodgson sanoo, että Arsenalin Danny Welbeck ja Liverpoolin Daniel Sturridge joutuvat todistamaan seuraavina viikkoina kuuluvansa Ranskan kisoihin matkaavaan joukkueeseen.

Welbeck oli avauskokoonpanossa lauantaina kun Englanti kaatoi Saksan, Sturridge puolestaan saa näytön paikan Hollantia vastaan tiistaina.

– Seuraavat kuusi viikkoa, joiden aikana teen päätöksiä, ovat tärkeätä aikaa pelaajille joilla on takanaan pitkät sairauslomat. Heidän täytyy edelleen jatkaa kuntonsa ja kestävyytensä parantamista.

– Molemmat ovat palanneet terävinä, mikä on erittäin positiivista. Nimenomaan kestävyyspuolella ja fysiikan suhteen heidän täytyy silti edelleen tehdä lujasti töitä, ja saada tietysti pelituntuma takaisin.

– Suurin toiveeni heidän suhteensa on, että peliaikaa tulisi riittävästi. On hienoa, että voimme tarjota sitä Danielille tiistaina. Hän on koko ajan ollut innokas palaamaan ja näyttämään että ansaitsee kantaa maajoukkueen paitaa. Mikäpä olisi parempi paikka todistaa se, kuin ottelu täydellä Wembleyllä Hollannin tasoista joukkuetta vastaan?

Lähde: Four Four Two