West Hamin perinteinen kotiareena Boleyn Ground, joka myös Upton Parkina tunnetaan, on tänä iltana viimeistä kertaa FA Cup -ottelun näyttämönä, kun Hammers kohtaa uusintaottelussa Manchester Unitedin.

Kotijoukkueen manageri Slaven Bilic uskoo omiinsa, ja korostaa pelin suuruutta.

– Viimeinen FA Cup -ottelu täällä, vastassa Manchester United ja pelissä välieräpaikka. Ei siitä paljoa isommaksi ottelu muutu. Olemme tietysti täydellisen motivoituneita, ja haluamme välieriin.

– Olemme pelanneet Unitedia vastaan kaksi kertaa Old Traffordilla tällä kaudella, molemmista otteluista tuloksena tasapeli. Nyt pääsemme ensi kertaa kohtaamaan heidät kotikentällä, samoin kuin myöhemmin kauden viimeisellä Valioliiga-kierroksella. Molemmat ovat isoja otteluita.

Vastustajan vaarallisuus on sen tavallista heikommin menneestä kaudesta huolimatta hyvin Bilicin tiedossa.

– Heidän standardeillaan kausi on ollut jatkuvuudeltaan heikko. He ovat kuitenkin sarjassa meidän edellämme, ja voivat hyvänä päivänä voittaa kenet tahansa.

West Hamilla on menossa iso viikko pelien suhteen. Manageri sanoo silti joukkueen keskittyvän yhteen otteluun kerrallaan.

– Menemme Leicesteriin sunnuntaina, mutta emme mieti sitä peliä vielä, kuten emme miettineet tämän illan cup-ottelua ennen Arsenalin kohtaamista. Pelaajavalinnoissa täytyy tietenkin tiedostaa kalenterissa olevat merkinnät, mutta muut ottelut eivät vaikuta päivän valintoihin millään tavalla. Tässä vaiheessa kautta pelaamme koko ajan parhaalla mahdollisella miehistöllä.

Diafra Sakho ei kuitenkaan ole managerin käytettävissä.

– Hän ilmoitti loukkaantumisesta viime perjantain harjoitusten jälkeen, eikä siksi ollut joukkueen mukana Arsenal-pelissä. Maanantaina suoritettu kuvaus kertoi pienestä ongelmasta, mutta toivomme ettei hän ole viikkoa pidempään poissa.

Lähde: West Ham