Englannin maajoukkueen valmentaja Roy Hodgson sanoo olevansa luottavaisella mielellä loukkaantumisista palanneen keskikentän kaksikkonsa suhteen. Sekä Arsenalin Jack Wilsheren että Liverpoolin Jordan Hendersonin ehtiminen pelikuntoon Euroopan mestaruuskisoihin mennessä näytti pitkään epätodennäköiseltä, mutta tilanne on muuttunut.

Hodgson puhui medialle eilen 2-1 -voittoon Australiasta päättyneen ottelun jälkeen.

– Molemmilla on vielä hieman tekemistä pelituntuman suhteen, mutta varsinkin Jack on todella osoittanut pelaamissamme harjoitusotteluissa, ettei tämä ole iso ongelma. Mielestäni hän oli erittäin hyvä pelaamallaan ensimmäisellä puoliajalla tänään.

– Jordan taas selviytyi osasta ottelua Turkkia vastaan, ja tänään koko pelistä ilman kummempia ongelmia. Olen hyvin luottavainen, että molemmat ovat kahden viikon päästä vielä paremmassa vedossa.

Valmentajalla oli myös pelkkää hyvää sanottavaa Raheem Sterlingistä, jonka loppukausi Manchester Cityssä oli vaikea. Tämä oli mukana alustamassa molempia Englannin maaleja.

– Olen todella tyytyväinen Raheemiin; hän ei ole koskaan jättänyt meitä pulaan. Seurajoukkueiden kanssa hänellä on ollut vuoristorataa. Välillä häntä on ylistetty maasta taivaisiin, välillä taas penkitetty pitkiksi ajoiksi. Englannin paidassa hän on ollut aina hyvä, niin myös Turkkia ja Australiaa vastaan.

Lähde: Four Four Two