Ronald Koemanin mielestä urheilutoimenjohtajan värvääminen olisi Evertonille hyvin tärkeää. Toffeesin tuore hollantilaisluotsi on työskennellyt jokaisessa valmentamassaan seurassa urheilutoimenjohtajan kanssa. Koeman saapui Goodison Parkille Southamptonista.

Everton on havitellut tehtävään Sevillan kuuluisaa siirtogurua Monchia. Toffees on Liverpool Echon mukaan valmis maksamaan mitä tahansa onnistuakseen tehtävässä.

– Pitkällä aikavälillä on tärkeää olla jalkapallomies seurassa. Sitä voi kutsua pääkykyjenetsijäksi. Sitä voi kutsua urheilutoimenjohtajaksi. Henkilö on tärkeä seuralle, eikä minulla ole ongelma sellaisen kanssa työskentelyssä, Koeman kommentoi Liverpool Echolle.

Yksi Evertonin pelko on Paris Saint-Germain. Ranskalaisjätin odotetaan värväävän uudeksi managerikseen Sevillan jättävän Unai Emeryn. Monchi saattaa seurata mukana.