Manchester City on tehnyt 21 miljoonan euron suuruisen tarjouksen Palmeirasin Gabriel Jesusista. Asiasta uutisoi One World Sports -lehden Duncan Castles, joka kirjoittaa myös muun muassa The Sunday Timesiin.

Sisarsivustomme Laliiga.com uutisoi eilen, että Barcelona olisi tarjonnut samasta pelaajasta 17 miljoonaa euroa (lue uutinen). Italialainen Juventus on puolestaan tarjonnut Jesusista One World Sportsin mukaan 19 miljoonaa euroa.

Mikäli lehden tiedot pitävät paikkansa, Cityn tilanne on haasteellinen, vaikka sen tarjous on kolmikosta korkein. Lehti nimittäin tietää kertoa, että Jesusin sopimuksessa on kaksi ulosostohintaa: 21 miljoonaa ja 36 miljoonaa euroa. Ensimmäinen pykälä koskee tiettävästi vain Barcelonaa, Bayern Müncheniä, Manchester Unitedia, PSG:tä ja Real Madridia.

Jesus on 19-vuotias hyökkääjä, joka voi pelata sekä molemmilla laidoilla että keskellä. Hänen pääasiallinen pelipaikkansa on toistaiseksi ollut vasen laitahyökkääjä. Nuorukainen on viimeistellyt Palmeirasille 20 maalia 60 ottelussa.