West Ham on yrittänyt kaikessa hiljaisuudessa tehdä melko mielenkiintoista kesähankintaa. Hammers tarjosi 32-vuotiaalle Carlos Tévezille seuran ennätyspalkkaa. Ei riittänyt.

– Yritimme saada Tévezin, mutta hän halusi 250 000 puntaa viikossa (noin 293 000 euroa). Viime kaudella Juventuksessa hän oli erinomainen. Mutta että 250 000 viikossa? Sullivan sanoi Daily Mailin haastattelussa. Summa tarkoittaa noin 15 miljoonan euron vuosipalkkaa.

Tévez pelasi West Hamissa kauden 2006-07. Tuolloin argentiinalainen nousi kannattajien suosikiksi, kun hän iski kauden 10 viimeisessä Valioliiga-ottelussa seitsemän maalia. Tévezin osumat osaltaan pelastivat Hammersin putoamiselta.

Tévez on sittemmin pelannut Manchester Unitedissa, Manchester Cityssä, Juventuksessa ja viimeisimpänä kasvattiseurassaan Boca Juniorsissa. Tiettävästi West Hamilla on jonkinlainen paikka hyökkääjän sydämessä.

– Kaikki tämä (Tévezin) puhe ”Rakastan West Hamia”. Sen pitäisi olla: ”Rakastan West Hamia, jos he maksavat minulle 250 000 puntaa viikossa.” Onko tuollainen rakkautta West Hamia kohtaan? Sullivan sanoi.

– Minä itse asiassa tarjosin hänelle 150 000 puntaa viikossa (noin 175 000 euroa) ja päälle vielä bonuksia. Mielestäni se oli uskomaton tarjous pelaajalle, joka rakastaa West Hamia. Se ei ollut mikään pr-temppu, näin hänet meidän ykköshyökkääjänämme.