Tottenham on kiinnostunut Newcastlen hyökkäävän keskikenttämies Georginio Wijnaldumin palveluksista. Hollannin maajoukkuepelaaja liittyi Newcastleen viime kaudella. Asiasta uutisoi Independent.

Newcastle on kertonut, että Tottenhamin täytyy maksaa Wijnaldumista 28 miljoonaa euroa tavoitellakseen pelaajaa. Seura ei kuitenkaan ole halukas päästämään pelaajastaan irti, kun aiemmin jo Andros Townsend siirtyi Crystal Palaceen.

Aiemmin PSV:tä edustanut keskikenttäpelaaja on tiettävästi ilmaissut seuralle halustaan palata takaisin Valioliigaan. Pelaajan perässä on myös Tottenhamin lisäksi ainakin Everton ja AS Roma.

Wijnaldum pelasi viime kaudella kaikissa Newcastlen Valioliiga-otteluissa. Maaleja hollantilainen ehti iskeä 11, vaikka keväällä jopa 15 ottelua meni ilman onnistumista maalinteossa.

Tottenham haluaa Wijnaldumin lisäksi myös toisen Hollannin maajoukkuepelaajan. Seura on nimittäin edennyt hyökkääjä Vincent Janssenin kanssa keskusteluissa jo pitkälle. Janssen on ilmaissut haluavansa siirtyä Valioliigaan AZ Alkmaarista.

Wijnaldum on pelannut Hollannin maajoukkueessa 30 ottelua ja tehnyt niissä kuusi maalia.