Sporting Lissabonin keskikenttäpelaaja Adrien Silva on epäsuorasti myöntänyt portugalilaisen O Jogo -lehden haastattelussa siirron Leicesteriin olevan käsillä.

27-vuotiasta portugalilaista on huhuttu hallitsevan Valioliiga-mestarin riveihin jo hyvän tovin. Silva odottaa omien sanojensa tilaisuutta pelata Valioliigassa kovasti.

– Vahvistan kosiskelut. Leicester on todella mielenkiintoinen (seurana), ja vastaa urani tavoitteisiin. 15:sta Sportingissa vietetyn vuoden jälkeen tämä mahdollisuus on iso minulle. Pystyn näyttämään tasoni toisessa sarjassa, ja olla mukana Valioliigassa, joka on upea sarja, Silva totesi.

Silva on pelannut täydet minuutit kaikissa kolmessa Sportingin ottelussa Portugalin liigassa tällä kaudella. Kahdessa ensimmäisessä pelaaja toimi joukkueensa kapteenina. Maaliverkkoja keskikenttämies on ehtinyt heilutella Pacos Ferreira -kamppailussa.

Silvan lisäksi Leicester on kiinnostunut myös toisesta Sportingin pelaajasta. Algerialaiskärki Islam Slimania ollaan huhujen muokaan tuomassa King Power Stadiumille.