Pelikuntoaan koko viime kauden pilanneen loukkaantumisen jäljiltä edelleen etsivä Jack Wilshere siirtyi eilen kauden mittaisella lainasopimuksella Bournemouthiin. Joukkueen manageri Eddie Howe näkee syntyneessä sopimuksessa todella isoja mahdollisuuksia niin Cherriesin kuin Wilsheren itsensä kannalta.

– Olen tietenkin hyvin ilahtunut siitä, että hän valitsi meidät monien muiden ottajien sijasta. Uskon että hän tulee auttamaan joukkuettamme todella, todella paljon.

Arsenal-ikoniksi nuoresta iästään huolimatta jo noussut keskikenttämies on omissa korkeuksissaan mitä tulee Bournemouthin kiinnityksiin.

– Tämä on meille todella iso asia. Se on myös askel tuntemattomaan, sillä Jack on profiililtaan omalla tasollaan niistä pelaajista, joita olemme onnistuneet houkuttelemaan joukkueeseemme. Uskon, että tilanne hyödyttää molempia osapuolia. Hän voi todellakin tehdä oikeutta pelitavallemme ja kenties olla palapelistämme puuttunut osa. Me voimme puolestamme tarjota hänelle tilaisuuden päästä näyttämään parasta osaamistaan.

Sopeutumista joukkueeseen helpottaa varmasti Dean Courtille tammikuussa siirtyneen Benik Afoben läsnäolo. Hyökkääjä on käynyt Gunnersin juniorikoulun läpi yhdessä Wilsheren kanssa, ja Afobe on myös tämän lapsen kummisetä.

– Mitä ilmeisimmin Benik on puhunut meistä hyvää. Siirtotilanteissa on luonnollisesti avuksi, että tuntee jonkun henkilökohtaisesti, ja voi saada tältä rehellisiä arvioita asioista.

Lähde: Sky Sports