Manageri Alan Pardew on avautunut medialle siitä, kuinka Crystal Palace jäi nuolemaan näppejään kilpailussa Jack Wilsheren palveluksista.

Arsenalin keskikenttäpelaaja siirtyi siirtoikkunan loppumetreillä Bournemouthiin lainasopimuksen turvin. Valinta yllätti osan Palacen faneista, mutta paikallislehti Croydon Advertiserin mukaan Pardew ei kuitenkaan kanna kaunaa. Mies paljasti, että Wilsheren seurapäätös saattoi perustua tarjottuun rooliin ja pelipaikkaan etelärannikolla.

– Uskon, että hän saattoi tavata muutaman muun managerin. En ole varma siitä. Emme oikeastaan tienneet hänen päätöksestään kuin vasta viimeisenä päivänä. Hänen agenttinsa soitti minulle sanoakseen, että Jack oli päättänyt mennä Bournemouthiin, Pardew totesi.

– Minulle se ei ole ongelma. Ymmärrän sen olleen henkilökohtainen päätös, minne hän meni – perustuen siihen missä hän oli, mihin hän sopisi ja niin edelleen. Minulla oli hänelle ratkaiseva rooli Palacessa. Paljastamatta yksityiskohtia, se ei välttämättä olisi ollut sama rooli kuin hänelle on annettu Bournemouthissa. Ja se ei ollut vasen laitapuolustaja!

– Minulle hänen valintansa ei kuitenkaan ollut ongelma. Ainoa pettymys oli se, ettei hän tullut meille, koska hän olisi ollut meille loistava voimavara. Mielestäni se olisi ollut todella hienoa, mutta kirsikka kakun päällä. Se olisi ollut ekstraa, emme olleet todellakaan suunnitelleet sitä. Se vain tuli eteen, ja heitimme hattumme sekaan viimeisellä minuutilla.