Kun Arsenalin managerilta Arsène Wengeriltä kysyttiin, olisiko Bournemouthiin lainatusta Jack Wilsherestä joskus Tykkimiesten kapteeniksi, ranskalainen meni The Guardianin mukaan vielä askeleen pidemmälle.

– Kyllä, Wenger vastasi ja jatkoi nopeasti.

– Taatusti jonakin päivänä hän on minun pallillani. Hänellä on todelliset jalkapalloaivot ja hän ymmärtää jalkapalloa. Se on hänen geeneissään.

Sen jälkeen managerilta kysyttiin tarkennusta keskikenttäpelaaja Wilsheren mahdolliseen valmentajauraan.

– Tietysti näen hänet tulevaisuudessa tässä seurassa. Hän viettää koko elämänsä jalkapallon parissa, hän on jalkapalloihminen. Hänellä on silmää kaikelle, se on hänessä sisällä. Sitä joko on tai ei ole, mutta hän on todellinen jalkapalloihminen.

Wenger joutui jälleen kerran perustelemaan, miksi hän päästi Wilsheren kaltaisen lahjakkuuden toiseen seuraan.

– Kuvitelkaa miltä hänestä mahtaa tuntua, kun hän ei pysty pelaamaan kaiken osaamisensa kanssa. Se on hyvin turhauttavaa. Hänellä panoksena on ainoastaan pelaaminen. Hän ei ole vielä täysin fyysisellä tasollaan. Jos katsoo hänen viime aikojen pelimääräänsä, hän ei voi olla sillä kilpailullisella tasolla, jolla haluaa, mies totesi.

– Yritän aina yhdistää seuran ja pelaajan edun. Tässä tapauksessa yritän toimia niin. Sitten se ei välillä toteudu haluamallamme tavalla, mutta hän on myös todellinen Arsenalin mies. Toivon hänen pelaavan 40 peliä ja tulevan tänne takaisin pelaamaan meidän riveissämme.

Entisen Arsenal-pelaajan Ray Parlourin suosikki Wengerin seuraajaksi on Diego Simeone.