Manchester Unitedin entisen keskikenttämiehen Paul Scholesin mielestä Paul Pogba oli ”levällään” torstain Eurooppa-liigan tappio-ottelussa Feyenoordia vastaan. Juventuksesta maailmanennätyshinnalla hankitun Pogban, 23, ensimmäinen ottelu Southamptonia vastaan sujui mallikkaasti, mutta viime pelit ovat menneet pahasti alakanttiin.

– Hänen pelaamisensa on tähän asti ollut pientä kamppailua. On edelleen hyvin aikaista sanoa, ja kun katsoin häntä tuolta ylhäältä (katsomosta), en oikeastaan tiennyt millä pelipaikalla hän pelaa. Yritän keksiä, onko hänellä paikka? Onko häntä ohjeistettu pelaamaan siellä missä hän haluaa? Hän vaikuttaa olevan aika ajoin hieman levällään, Scholes totesi BT Sportin lähetyksessä.

– Mielestäni hän yrittää tehdä nyt liian paljon asioita pallon kanssa. Hän yrittää ohittaa kolme tai neljä pelaajaa, hän käyttää paljon aikaa pallon kanssa juoksemiseen. Tee vain asiat yksinkertaisesti, Paul, helpota sopeutumistasi. Tuo ei ole pelaaja, jonka Man United osti, he eivät ostaneet Lionel Messiä ohittamaan viittä pelaajaa ja laittamaan pallon joka kerta maalin nurkkaan. He ostivat tehokkaan, vahvan keskikenttäpelaajan, joka pystyy ottamaan pallon, hän jatkoi.

– Hänellä on taitoa, hän pystyy syöttämään sen ylöspäin, hän osaa juosta. Mene vain pelaajien ohi, yksi tai kaksi kosketusta, laita pallo Zlatanille (Ibrahimović) ja juokse. Kukaan ei pysty elämään sen kanssa, hänellä on niin paljon nopeutta ja voimaa.

Scholes lisäsi, että manageri José Mourinhon kannattaisi harkita kontrolloivan keskikenttäpelaajan hankkimista Pogban vierelle. Tilapäisenä vaihtoehtona ex-pelaaja näkee konkari Michael Carrickin.

– Mourinhon on löydettävä viereen oikea kaveri tai kaverit. Olisin halunnut nähdä Michael Carrickin pelaavan tänään. Mielestäni Pogba tarvitsee, hän osoitti sen Juventuksessa, hän tarvitsee kontrolloivan keskikenttäpelaajan vierelleen, ja mielestäni Michaelilla on se kontrolloitu kyky pallon kanssa.

(Morgan) Schneiderlin pelasi mielestäni liian alhaalla. Hän haki jatkuvasti palloa puolustuksen keskustasta. Sillä paikalla on tehtävänä saada joukkue pelaamaan jalkapalloa. Menet hakemaan pallon, syötät sen ylöspäin ja linkität joukkueen yhteen. Schneiderlin on enemmän huolissaan puolustavammasta roolistaan kuin pelintekijänä olemisesta, kun taas Juventuksessa Pogballa oli (Andrea) Pirlo, yksi maailman parhaista pelintekijöistä.