Arsenalin manageri Arsène Wenger aikoo näillä näkymin jatkaa kolumbialaisvahti David Ospinan peluuttamista Mestarien liigan otteluissa, kertoo The Guardian.

Vaikka Edinson Cavani puski isännät johtoon jo 42 sekunnin jälkeen, Ospina esiintyi edukseen tiistain kiharaisessa vierasottelussa PSG:tä vastaan.

Joukkueet päätyivät lopulta tasalukemiin 1–1. Wengeriltä kysyttiin ottelun jälkeen, oliko kyseessä kenties maalivahdin vaikuttavin esitys Tykkimiesten paidassa.

– Ehkä. Ratkaisevilla hetkillä, läpiajoissa tai kun hän tuli vastaan hyvällä puskulla toisen puoliajan alussa, ranskalainen vastasi.

Ospinan lisäksi tolppien välillä on tarjolla todellinen huippunimi – 34-vuotias Petr Čech.

– David pelasi erittäin hyvin ja näytti parjaajilleen, jotka epäilivät häntä, että hän on todella hyvä maalivahti. Viime vuonna hän teki virheen Mestarien liigassa (Olympiakosia vastaan) ja kaikki hyppäsivät hänen kimppuunsa. Tänä iltana hän näytti, mistä hänet on tehty. Minulla on kaksi maailmanluokan maalivahtia. Voin antaa heille molemmille pelejä. Jos he eivät pelaa, ei ole syytä pitää kahta maailmanluokan maalivahtia, sanoi Wenger.

– Meillä on kuitenkin sisäinen sääntö, jonka maalivahdit tietävät. On tärkeätä, että sellaisia selkeitä sääntöjä on olemassa. He tietävät tämän kauden säännöt, ja jos ne muuttuvat, kerron siitä heille. On kiinni peliesityksistä, pysyykö hän joukkueessa, mutta tämän illan perusteella Davidilla on oikeus pysyä joukkueessa seuraavassa Mestarien liigan pelissä.