Englannin maajoukkueen managerin paikalta Daily Telegraphin paljastusten takia syrjään siirtynyt Sam Allardyce on kohdannut median ensimmäistä kertaa lähtönsä jälkeen. Mies antoi lausunnon Boltonissa sijaitsevan kotitalonsa ulkopuolelle kokoontuneelle toimittajajoukolle.

– Tietysti minun on tehtävä tämä ennen kuin lähden pois. Tarkemmin ajateltuna se oli minulta typerä teko, 61-vuotias Allardyce totesi Sky Sportsin mukaan.

– Yritin auttaa ihmistä, jonka olen tuntenut 30 vuoden ajan, ja valitettavasti se oli minun osaltani arviointivirhe. Tällä kertaa ansaan joutuminen voitti, hän jatkoi.

Allardyce ehti luotsata Englantia vain yhdessä karsintaottelussa 67 päivää kestäneen valmentajakautensa aikana. Joukkue kukisti vieraskentällä Slovakian.

Allardyce myönsi olevansa äärimmäisen surullinen ja kertoi lähtevänsä joksikin aikaa ulkomaille. Mies on pyytänyt FA:lta anteeksi ja toivottaa Englannin tilapäisluotsille Gareth Southgatelle onnea.

– Minulla on vaitiolosopimus, joten en voi vastata nyt lisäkysymyksiin. Lähden lomalle pohtimaan tapahtunutta. Haluaisin toivottaa Garethille ja kaikille Englannin maajoukkueen pojille kaikkea hyvää.

Allardyce vahvisti Sky Sportsille, ettei hän aio jättää jalkapalloa, vaan toivoo palaavansa nopeasti valmennuspuuhiin.

Sky Sports News

@SkySportsNews
WATCH: Sam Allardyce gives his reaction to his exit as @England manager. More here: skysports.tv/cMr1oT #SSNHQ snpy.tv/2cUQXvD