Newcastlesta Tottenhamiin siirtoikkunan viimeisenä päivänä muuttanut Moussa Sissoko kertoo FIFAn sivustolla olleensa henkisesti kovilla liikettä odotellessaan. Viime hetkiin saakka näytti siltä, että ranskalainen pelaa tällä kaudella Evertonissa, mutta lopulta siirtyikin 30 miljoonan punnan kaupassa White Hart Lanelle.

– Kun lähdin lomalle, kaikki tiesivät että haluan pelata korkeammalla tasolla kuin Newcastlessa. Halusin Mestarien liigaa pelaavaan seuraan. Luojan kiitos pääsin Tottenhamiin. Olin ollut heidän kanssaan keskusteluissa jo pidempään, mutta lopulta kaikki tapahtui vasta (siirtoikkunan) viimeisinä tunteina.

– Olin toivonut, että asiat olisivat ratkenneet jo aiemmin, siirron odottelu imi minut henkisesti kuiviin, Sissoko sanoo.

Euroopan mestaruuskisoissa onnistunut pelaaja myöntää viime kauden olleen ongelmallinen, ja ymmärtää myös itseensä kohdistuneen kritiikin.

– Kauteni oli vaikea, ja päättyi Newcastlen kanssa putoamiseen Valioliigasta. Ymmärrän niitä, jotka arvostelevat minua. Uskon heidän motivoivan minua yrittämään nyt entistä kovemmin.

– Jokaisella on oikeus ilmaista mielipiteensä pelaajasta jos toisesta. Se kuuluu jalkapalloon, ja on mielestäni ihan ok. Itselleni on tärkeintä saavuttaa valmentajan ja joukkuetovereitteni luottamus, sillä me vietämme todella paljon yheistä aikaa niin kentällä kuin sen ulkopuolella.