Dimitri Payet saa tukea West Hamin entiseltä managerilta Harry Redknappilta talkSportin haastattelussa.

Viime kauden sensaatiopelaaja Payet on saanut oman osansa kritiikistä Hammersin kyntäessä alkukaudesta Valioliigassa. Ranskalainen iski kuitenkin huikean maalin edellisellä kierroksella Middlesbrough’n verkkoon ja antoi sitä ennen näyttävän Rabona-syötön Michail Antoniolle Watfordia vastaan.

– Sitä (maalia) tarvittiin sillä hetkellä. West Ham oli maalin tappioasemassa ja vaikeuksissa. Katson Slavenia (Bilić) penkillä, ja hän tietysti ajattelee ”voi Luoja, mitä me voimme tehdä?”

– Yhtäkkiä pieni kaveri tekee tuon, silkka nero, fantastista katseltavaa. Ja joku viikko sitten hän näytti taitojaan, ja huomasin ihmisten kritisoivan sitä. Se oli uskomatonta, Redknapp kommentoi.

– Hän antoi sen 30 jaardin (27 metrin) syötön takatolpalle tulevalle pelaajalle, joka puski maalin. Mielestäni se oli mahtava taidonnäyte. Kysykää niiltä ihmisiltä, jotka menevät katsomaan West Hamia joka viikko, että nauttivatko he siitä. Uskon heidän rakastaneen sitä, ja minä rakastin sitä nähdessäni sen. Ajattelin, että ”mikä pieni nero”.