Manchester Cityn ykköstykki Sergio Agüero uskoo manageri Pep Guardiolan kieltäneen Wi-Fin käytön seuran harjoituskeskuksessa, koska tämä näki yhden pelaajistaan käyttämässä älypuhelintaan hieronnan aikana.

– Vaikuttaa siltä, että hän meni kerran sisään hierontahuoneeseen ja näki yhden joukkuekavereistani – en tiedä kenet – rentoutumassa puhelimen kanssa. En tiedä, ehkä hän ei pitänyt siitä. Sen jälkeen hän kielsi internetin käytön, Agüero sanoo ESPN:lle.

– En tiedä sitä mitään. ”Mitä tapahtui? Meillä ei ole internetiä täällä”, minä sanoin. Pukuhuoneessa, jossa kaikki on suljettu, ei ole signaalia. Kysyin ”onko Wi-Fi rikki, mitä tapahtui?”

– Siinä paikassa valmistin appelsiinimehua, ja he (joukkuekaverit) kyselivät, toimiiko internet. ”Uskon sen olevan rikki”, minä sanoin. Luulin heidän pilailleen minun kustannuksellani, mutta se oli totta. Hän oli estänyt internetin käytön.

Agüero sanoo, ettei internet toimi pukuhuoneessa, hierontahuoneessa tai uima-altaassa. Yläkerrassa sen sijaan on tarjolla hieman 3G-verkkoa.