”Mourinholle kenkää tai tapan koirani”

© Kuva: Getty Images

Manchester United -kannattajien kärsivällisyys alkaa syksyn pimetessä huveta ja innokkaimmat huutelevat – jälleen kerran – Sir Alex Fergusonin perään. United on kokenut kauden aikana jo viisi tappiota, joista kolme Valioliigassa ja kaksi Eurooppa-liigassa. Näistä viimeisin tuli torstaina Fenerbahcen vieraana hyvin aneemisen esityksen jälkeen.

Surkeaa oli meno myös Valioliigassa lokakuun aikana, sillä United ei voittanut ainuttakaan lokakuun neljästä pelistään ja teki näissä vain yhden maalin. Ei ihme, että kaipuu Fergietä kohtaan nostaa taas päätään. Twitterissä moni onkin jo valmis osoittamaan manageri José Mourinholle ovea.

Sosiaalisen median käyttäjät osoittivat selkeäsanaisesti, että mitta portugalilaismanagerin suhteen on jo täysi. Graafisimmassa mielipiteessä saattoi jonkun mielestä hyvän maun rajakin ylittyä. Twiitissä koira istuu kattilassa hellalla, ja tekstinä lukee ”Jos Mourinhoa ei eroteta, tapan koirani”. Viaton hauvaparka…

Muissa twiiteissä ollaan mm. valmiita luopumaan vasemmasta kiveksestä, mikäli Ferguson palaisi Unitedin manageriksi, ja uskotaan, että pelkkä Fergien vilkaisu kelloon palauttaisi Punaiset Paholaiset voittojen tielle. Fergusonin ounaksutaan olevan niin häpeissään seuran nykytilasta, että hän tekee pian paluupäätöksen ja johdattaa Unitedin triplaan.

Lähde: Goal.com


Everton – Liverpool | Liverpool on punainen!

Juhliiko Pool Merseysiden derbyssä? Vieraskertoimissa tarjolla herkkua!