Manchester United -kannattajien kärsivällisyys alkaa syksyn pimetessä huveta ja innokkaimmat huutelevat – jälleen kerran – Sir Alex Fergusonin perään. United on kokenut kauden aikana jo viisi tappiota, joista kolme Valioliigassa ja kaksi Eurooppa-liigassa. Näistä viimeisin tuli torstaina Fenerbahcen vieraana hyvin aneemisen esityksen jälkeen.

Surkeaa oli meno myös Valioliigassa lokakuun aikana, sillä United ei voittanut ainuttakaan lokakuun neljästä pelistään ja teki näissä vain yhden maalin. Ei ihme, että kaipuu Fergietä kohtaan nostaa taas päätään. Twitterissä moni onkin jo valmis osoittamaan manageri José Mourinholle ovea.

Sosiaalisen median käyttäjät osoittivat selkeäsanaisesti, että mitta portugalilaismanagerin suhteen on jo täysi. Graafisimmassa mielipiteessä saattoi jonkun mielestä hyvän maun rajakin ylittyä. Twiitissä koira istuu kattilassa hellalla, ja tekstinä lukee ”Jos Mourinhoa ei eroteta, tapan koirani”. Viaton hauvaparka…

Muissa twiiteissä ollaan mm. valmiita luopumaan vasemmasta kiveksestä, mikäli Ferguson palaisi Unitedin manageriksi, ja uskotaan, että pelkkä Fergien vilkaisu kelloon palauttaisi Punaiset Paholaiset voittojen tielle. Fergusonin ounaksutaan olevan niin häpeissään seuran nykytilasta, että hän tekee pian paluupäätöksen ja johdattaa Unitedin triplaan.

I'd give my left nut to have Fergie back as manager

Ragnar Lothbrok

@Oluwxfemi
I feel like Fergie is extremely embarrassed which will force him to return and win the treble

duane

@Duane__
Dude, Fergie would literally just point at his watch and United would convert into a beast. Christ I miss those days :(

Nuance

@sakamvent
since fergie left the more man united spend the more they are losing identity and becoming even worse every year.

Lähde: Goal.com