Nizzaan kesällä siirtynyt Mario Balotelli, 26, luonnehti entistä Liverpoolin manageria Brendan Rodgersia hiljattain huonoimmaksi valmentajaksi, jonka alaisuudessa hän on ammattilaisuransa aikana pelannut. Celticiä tänä nykyä luotsaava Rodgers myöntää talkSPORT-radiokanavan haastattelussa, että italialaiskärki on mitä todennäköisimmin oikeassa.

– Totta puhuen hän osui luultavasti naulankantaan! En vain saanut todellista yhteyttä Marion kanssa. Hän oli se pelaaja, joka saapui siirtoikkunan viime vaiheessa meille. Olimme menettäneet Luisin (Suárez), ja hankinta oli riski seuran näkökulmasta. Kyse oli siitä, että hän on suuri lahjakkuus, ja me ajattelimme täydellä syyllä, että hän voisi tulla sisään ja kehittyä – hänellä on siihen kaikki työkalut, Rodgers kommentoi.

talkSPORT

@talkSPORT
'He was spot on!' LISTEN as former Liverpool boss Brendan Rodgers responds to Mario Balotelli worst-ever coach jibe tlks.pt/5cr649

– Kaiken rehellisyyden nimissä minulla oli vaikeata saada yhteyttä hänen kanssaan. Kentällä hän yritti kaikkensa. Se ei todellakaan sujunut sillä tavalla kuin kaikki olisivat halunneet, hän jatkaa.

Saamistaan negatiivisista kommenteista huolimatta Rodgers toivoo Balotellille kaikkea hyvää urallaan.

– Kun hänen kanssaan istuu toimistossa, hän on itse asiassa hyvä tyyppi, hyvä heppu. Kyse on vain sen siirtämisestä harjoituskentälle. Se on asia, joka on ollut vaikeata koko hänen uransa ajan. Jos hänen intensiteettinsä vain vetäisi vertoja hänen lahjakkuudelleen, hän olisi epäilemättä yksi maailman parhaista pelaajista.