Manchester Unitedin ja Arsenalin viime kauden liigakohtaaminen Old Traffordilla muistetaan erityisesti Marcus Rashfordin uroteosta. Teini-ikäinen hyökkääjä teki 3–2-voittopelissä Unitedille kaksi maalia ja esityön kolmanteen.

Arsenal-legenda Martin Keown toivoo, että manageri Arsène Wenger olisi kysynyt häneltä etukäteen Rashfordista. Keown nimittäin oli nähnyt Rashfordin pelaavan aiemmin Readingin alle 21-vuotiaiden joukkuetta vastaan, kun hän oli seuraamassa oman poikansa otteita.

– Kunpa Wenger olisi itse asiassa soittanut minulle. Näin hänen pelaavan Readingia vastaan, ja me puhuimme hänen liikkumisestaan. Hän liikkuu fiksusti boksissa ja hän on erittäin älykäs, Keown sanoo BBC:n mukaan.

– Olisin voinut kertoa Wengerille kaiken sen ennen kuin hän tuli ja teki sen Old Traffordilla. Se ei yllättänyt minua yhtään, hän on suuri lahjakkuus.

United ja Arsenal iskevät yhteen tänään Old Traffordilla kello 14.30 Suomen aikaa. Rashfordille lienee jälleen luvassa vastuuta hyökkäyspäässä, sillä Zlatan Ibrahimović on sivussa korttitilin täyttymisen takia ja polvivaivasta kärsivän Wayne Rooneyn pelikunto on arvoitus.