Manchester United koki jälleen pistemenetyksen kotikentällään, kun Arsenal nousi lopussa 1–1-tasapeliin. Punapaidat joutuivat tyytymään yhteen pisteeseen myös aiemmissa kotiotteluissaan Stokea ja Burnleyä vastaan, vaikka maalintekopaikkoja nähtiin melkoinen määrä.

Unitedin manageri José Mourinho myönsi lauantain ottelun jälkeen, että tulos tuntui tappiolta Olivier Giroud’n tasoitettua 89. minuutilla. Isännät olivat pitkään kiinni voitossa Juan Matan maalin turvin.

– Joukkue pelasi erittäin hyvin. Tämä joukkue on tällä hetkellä Valioliigan epäonnekkain joukkue. Se on todellisuus. Joukkue pelaa hyvin, Mourinho totesi Sky Sportsin haastattelussa.

– Tietysti menetimme kaksi pistettä. Olimme selvästi paras joukkue. Heillä ei ollut paikkoja voittoon. He eivät pystyneet pelaamaan samalla tavalla kuin Arsenal normaalisti pelaa. Olimme ilmiömäisiä puolustussuuntaan. Tapa, jolla prässäsimme ja kontrolloimme heidän vastahyökkäyksiään.

Mourinholta kysyttiin ensimmäisen puoliajan tilanteesta, jossa Antonio Valencia meni nurin rangaistusalueella. Portugalilainen elehti voimakkaasti kentän laidalla, kun palloa ei viety pilkulle.

– En halua puhua siitä. Minulla on hyvä tunne Andre Marrinerista. Hän on sellainen erotuomari, joka ei tee sitä tarkoituksella, jos hän tekee virheitä minun joukkuettani vastaan. Hän ei halua olla pelin tähti, hän on hyvä erotuomari. En halua sanoa, tekikö hän virheen vai ei. Tiedän, koska näin videon, mutta en halua sanoa, koska hän on hyvä erotuomari.