© Kuva: Getty Images

Siirtosaagalle päätös? – Everton taipumassa lähelle Manchester Unitedin pyyntihintaa

Manchester Unitedin Morgan Schneiderlin alkaa olla yhä lähempänä siirtymistä Evertoniin.

Uutisoimme aiemmin, että keskikenttäpelaaja käy tänään Evertonin lääkärintarkastuksessa. Se on jo vahva viite siirrosta.

Toisen viitteen tarjoaa Squawka, jonka mukaan Schneiderlin on ilmaissut Unitedille halustaan siirtyä nimenomaan Evertoniin. Se taas oli sivuston mukaan ratkaiseva merkki Evertonille, joka on nyt valmis tekemään Unitedille korotetun tarjouksen.

Brittilehtien tietojen mukaan United on aiemmin tammikuussa saanut hieman vajaan 20 miljoonan punnan (noin 23 miljoonaa euroa) tarjoukset Evertonilta ja West Bromwichilta. Unitedin uskotaan haluavan Schneiderlinista lähemmäs 24 miljoonaa. Tietynlaisen vahvistuksen tarjosi United-manageri José Mourinho.

– Aion sallia heidän (Schneiderlinin ja Memphis Depayn) lähtemisen, mikäli saamme sopivan tarjouksen. Emme ole toistaiseksi saaneet tarjousta, joka vastaisi heidän tasoaan, Mourinho sanoi lehdistölle.

Squawkan mukaan Everton on nyt valmis nostamaan tarjouksensa 22 miljoonaan puntaan. Se olisi jo suhteellisen korkea tarjous, kun muistetaan että Schneiderlin on tällä kaudella pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien vain 238 minuuttia.

Evertonin odotetaan olevan hyvin aktiivinen tammikuun siirtomarkkinoilla, ja sitä se on jo ollutkin. Eilen vahvistui Ademola Lookmanin 8,8 miljoonan euron siirto Charltonista Evertoniin. Liverpoolilaisseura on siirtohuhuissa yhdistetty myös muun muassa Depayhin ja Roma-toppari Kostas Manolasiin (lue lisää).