© Kuva: Getty Images

John Terry halutaan lainalle – voisiko Chelsea-kapteeni sittenkin siirtyä toiseen valioliigaseuraan?

John Terry ei ole Antonio Conten alaisuudessa juuri pelannut. Nyt tilanteeseen tarjotaan muutosta.

Sky Sportsin mukaan Bournemouth olisi halukas lainaamaan Terryn loppukaudeksi. Sitä kautta 36-vuotias Chelsea-kapteeni voisi päästä takaisin kiinni säännölliseen peliaikaan.

Bournemouthin kiinnostus on loogista. Syyskauden ajan seurassa pelasi 21-vuotias lainamies Chelseasta, Nathan Aké. Nuorukainen pelasi niin hyvin, että Chelsea halusi hänet takaisin. Ja nyt Bournemouth etsii paikkaajaa.

Terry on tällä kaudella pelannut vain kahdeksassa ottelussa, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan. Hän palasi parin kuukauden tauon jälkeen pelaavaan kokoonpanoon viime viikonlopun FA Cup -ottelussa. Kokenut toppari kesti kentällä 67 minuuttia, kunnes hänet ajettiin suoralla punaisella suihkuun.

Jatkossa vastuu näyttää yhä vähäisemmältä. Terry on ensi viikonlopun ottelussa pelikiellossa, minkä lisäksi Kurt Zouma on toipunut loukkaantumisestaan. Terryn edellä on tukku kilpailijoita, sillä Conte on luottanut kolmen pelaajan alakerrassa César Azpilicuetaan, David Luiziin ja Gary Cahilliin.

Lainasiirto Bournemouthiin voisi siis tarjota Terrylle uuden kevään. Kysymyksiä on toki pari. Onko Chelsea valmis luopumaan kapteenistaan? Ja onko Terry valmis edustamaan toista valioliigaseuraa? Aiemmin hän on tehnyt selväksi, että Valioliigassa hän on puhtaasti Chelsean mies.


Siirrot, käänteet, puheenaiheet. Tammikuun tapahtumat TÄÄLTÄ.