© Kuva: Getty Images

José Mourinholta Man United -kannattajille pyyntö sunnuntaille – ”Älkää tulko teatteriin”

Manageri José Mourinhon mielestä Manchester Unitedin eilinen peliesitys Liigacupin välierässä Hullia vastaan ei tule riittämään sunnuntaina Liverpooliin kaatoon. Red Devils kukisti Tigersin nollapelillä 2-0-lukemin, mutta kärsi pienistä viimeistelyvaikeuksista (lue uutinen tästä).

Mourinhon valitusten syynä olivat joukkueen hitaus ja tylsyys.

– En valmistanut pelaajia tarpeeksi hyvin tähän peliin. Ehkäpä minun pitäisi tuoda lisää tunnetta mukaan. Pelaajien on parannettava, minun on parannettava, portugalilaisvalmentaja selitti lehdistötilaisuudessa.

Mourinho antoi kritiikkinsä yhteydessä viestin myös seuran kannattajille.

– Jos me emme pelaa tunteella ja intensiteetillä,  kannattajien velttous on normaalia. Tosifanit näkee, kun tilanne ei ole parhaimmillaan. Meillä oli nyt hienot kannattajat puskemassa meitä eteenpäin ja tukemassa. Sunnuntai on Manchester Unitedin kannattajille erityinen peli. Kutsuni on siis, älkää tulko teatteriin, tulkaa pelamaan kanssamme.

United kohtaa arkkivihollisensa Liverpoolin sunnuntaina kello 18:00 Suomen aikaa.