Entinen arvokisatuomari ja nykyinen jalkapalloasiantuntija Howard Webb pitää huolestuttavana siitä, että valioliigapelaajat ovat alkaneet jälleen piirittää erotuomareita vanhaan malliin. Kauden alla torikokouksista pyrittiin pääsemään eroon, mutta vaikutus tuntuu kestäneen vain hetken. Esimerkkinä Webb käyttää viime torstain Liigacupin välieräottelua Manchester United-Hull.

– Se, että Unitedin pelaajat piirittivät tuomari Jon Mossia heitä vastaan tuomitun rankkarin jälkeen oli sääli, muttei yllätys. Kauden alussa Valioliiga ja jalkapalloliitto sanoivat kiinnittävänsä huomiota pelaajien käytökseen. Heille piti antaa varoitus, jos he protestoivat tuomareille tai piirittävät näitä. Linjauksella oli hyvä alku ja se paransi pelaajien käytöstä kauden ensimmäisten viikkojen aikana, Webb kirjoittaa Timesissa.

– Silloin panokset peleissä olivat pienemmät ja viesti oli yhä kirkkaana pelaajien, valmentajien, tuomarien ja median mielissä. Nyt viesti tuntuu unohtuneen. Eikä United suinkaan ole ainoa syyllinen, vaan pelaajat ovat kauttaaltaan palanneet vanhoihin pahoihin tapoihinsa.