Manchester Unitedin manageri José Mourinho yllätti lausunnollaan 4-0 -voittoon päättyneen Wigan-ottelun jälkeen. Mourinho päästi yli vuoden tauon jälkeen Unitedin avauskokoonpanoon saksalaiskonkari Bastian Schweinsteigerin ja nyt minuutteja taitaa olla luvassa lisääkin.

– Schweinsteiger jää meille. Hänet tullaan lisäämään Eurooppa-liigan pelaajalistaamme, koska meille avautui paikkoja Memphis Depayn ja Morgan Schneiderlinin lähtöjen myötä. Meillä ei ole paljoa pelaajia eikä runsaasti vaihtoehtoja keskikentälle, Mourinho paljasti pelin jälkeen Sky Sportsin mukaan.

Ennen sunnuntain cup-ottelua 32-vuotias maailmanmestari oli pelannut vain kahdessa cup-pelissä yhteensä 14 minuuttia eikä Valioliigassa lainkaan. Syyskauden Eurooppa-liigan ryhmään Schweinsteigeria ei edes nimetty. Wigan-ottelussa konkari esiintyi kuitenkin edukseen alustaen hyvällä keskityksellään avausmaalin ja viimeisteltyään itse päätösnumerot.

Vaikka Schweinsteiger vastoin syyskauden ”varmoja tietoja” Unitediin jääkin, saadaan Punaisten Paholaisten leirissä varautua yhteen lähtijään.

– Ainoa pelaaja, jonka lähdön mahdollisuudesta olen tietoinen, on Ashley Young, ja hänetkin haluaisin pitää. En ilahdu siitä, jos hän lähtee, mutta minulle on kerrottu siirron mahdollisuudesta. Sen takia hän ei pelannut tänään ja annoin muille pelaajille tilaisuuden, Mourinho kertoo.


Siirrot, käänteet, puheenaiheet. Tammikuun tapahtumat TÄÄLTÄ.