José Mourinho nimesi saksalaiskonkari Bastian Schweinsteigerin Manchester Unitedin avauskokoonpanoon yli vuoden tauon jälkeen 4-0 -voittoon päättyneessä cup-ottelussa Wigania vastaan. Eikä ”Schweinin” esitys todellakaan jättänyt kannattajia kylmäksi, sillä keskikenttäpelaaja oli ottelun ehdottomia hahmoja tekemällä yhden maalin ja syöttämällä toisen.

Schweinsteigeria ylistettiin Twitterissä muun muassa näin:

– On mahtavaa nähdä Schweinsteigerin pelaavan ja tekevän maalin. MUFC-fanit rakastavat häntä siitä, miten hyvin hän käyttäytyi vaikeana aikana, kun hän ei saanut pelata.

– Schweinsteiger taisteli tiensä pois korpimaasta, keskitti kuin Beckham ja teki saksipotkumaalin. Sankari.

– Miten se sanonta kuuluukaan? Kunto on tilapäistä, luokka on pysyvää.

– Schweinsteiger suoritti Carrickin roolin totta puhuen paremmin kuin Carrick itse.

– Schweinsteiger oli ottelun paras pelaaja, peli oli täydellisesti hänen hallussaan. Hän voi olla tärkeä tulevina kuukausina vuorotellen Carrickin kanssa.

Danny Higginbotham

@Higginbotham05
Great to see Schweinsteiger playing and scoring. MUFC fans loves him for the way he conducted himself during a difficult non playing time.

Sam Homewood

@SamHomewood
Schweinsteiger forced his way out of the wilderness to cross like David Beckham and score overhead kicks. Hero.

It's a good day when schweinsteiger scores

Cam 🇾🇪

@BleedingRed1878
Schweinsteiger was man of the match for me, great control of the game. Could be crucial over the coming months, rotation with Carrick.

Ottelun jälkeen Schweinsteigeriin uskoneet ja uskovat kannattajat saivat Mourinholta lisää hyviä uutisia, sillä portugalilaismanageri kertoi saksalaisen jäävän Manchesteriin ja liittyvän mukaan Unitedin Eurooppa-liigan pelaajaryhmään.