Liverpool palaa maaottelutauolta tositoimiin valioliigakierroksen odotetuimmassa ottelussa, kun se kohtaa lauantaina Merseysiden derbyssä paikallisvastustaja Evertonin. Reds joutuu kuitenkin tulemaan toimeen ilman yhtä avainpelaajaansa, sillä Adam Lallana loukkaantui sunnuntaisen Liettua-ottelun päätösminuuteilla.

Lallana sai ottelun lopulla liettualaispelaajalta potkun jalkaansa. Maanantainen kuvaus paljasti reisivamman, joka pitää 28-vuotiaan keskikenttäpelaajan taatusti sivussa ainakin tulevana viikonloppuna.

Vaikka toipumisaikataulusta ei esitettykään virallista arviota, on Goalin mukaan edessä oletettavasti noin kuukauden sairausloma. Tässä tapauksessa Lallana missaisi lisäksi valioliigaottelut Bournemouthia, Crystal Palacea, Stokea ja West Bromwichia vastaan.

Lallana on elintärkeä pelaaja paitsi Liverpoolille, niin myös Englannin maajoukkueelle. Lallana valittiin viime vuonna Englannin parhaaksi maajoukkuepelaajaksi. Viimeisessä viidessä maaottelussaan hän on ollut mukana neljässä maalissa joko maalintekijänä tai syöttäjänä.

Vaikka Lallana joutuukin syrjään, on Liverpool saamassa myös hyviä uutisia. Joukkueen kapteeni Jordan Henderson on ollut jalkavamman takia sivussa yli puolitoista kuukautta, mutta saattaa olla mahdollisesti pelikunnossa jo tulevana viikonloppuna.