Manchester Unitedin entinen kapteeni Nemanja Vidić on muistellut ESPN FC:n haastattelussa keskikenttäpelaaja Paul Pogban nousemista seuran edustusjoukkueen harjoituksiin.

– Paul oli vain 17-vuotias ja jo silloin fyysisesti yhtä vahva kuin nyt. Hänellä oli myös erittäin hyvä fysiikka, Vidić kertoo.

Paul Scholesilla oli tapana potkia ja testata häntä. Hän teki minulle aivan samoin, kun saavuin seuraan. Scholes osoitti voitontahtoa ja osoitti sen, ettemme olleet kavereita potkimassa palloa vaan harjoittelimme kovaa – samalla tavalla kuin peleissä, serbialainen jatkaa.

– Se meni ”Sinä potkit minua ja minä sinua”. Taistelimme joka päivä, eikä meitä tarvinnut saada syttymään, koska olimme aina syttyneitä.

Taistelimme joka päivä, eikä meitä tarvinnut saada syttymään, koska olimme aina syttyneitä.

Vidićin mukaan Unitedilla oli niihin aikoihin paljon samantyyppisiä pelaajia, mikä tarkoitti sitä, että joukkue oli usein paremmin valmistautunut kuin moni muu suurseura.

– Menimme pelaamaan Eurooppaan tai Chelsean, Arsenalin ja Liverpoolin kotikentälle emmekä pelänneet ketään. Menimme Barcelonaan Mestarien liigan välierissä emmekä pelänneet heitä tippaakaan. Me olimme Man United, valmis kohtaamaan kenet tahansa. Jos he halusivat taistella, me taistelimme. Jos he halusivat pelata, me pelasimme.

Pelaajauransa jo päättänyt Vidić, 35, edusti Unitedia vuosina 2006–2014. Seura hankki ranskalaisen Pogban viime vuonna takaisin maailmanennätyssiirrolla Juventuksesta.