Viimeisiä viedään. Tottenham pelaa enää yhden ottelun White Hart Lanella ennen kuin joukkue aloittaa muuton uudelle stadionille.

Ensi kauden Spurs tosin pelaa evakossa Wembleyllä. Mutta The Lane jää siis joka tapauksessa taakse tämän kauden jälkeen.

Tottenham on kaavaillut jäähyväisjuhlia viimeisen kotipelin yhteyteen. Juhlien aika on 14. toukokuuta, jolloin Manchester United saapuu kylään.

Pelin jälkeen Spurs järjestää jonkinlaisen paraatin, jonka muodostavat entiset pelaajat ja valmentajat. Seurahistorian nimekkäimmät pelaajat Glenn Hoddlesta, Paul Gascoignesta ja Gareth Balesta alkaen on kutsuttu. Ihan kaikki eivät pääse paikalle. Ja sitten on yksi, joka ei saanut kutsua. Sol Campbell.

Campbell aloitti uransa Tottenhamissa, jossa hän pelasi yhdeksän vuotta. Campbellille kirjattiin Spursissa 315 ottelua, ja hän toimi kapteeninakin. Mutta siirto paikalliskilpailija Arsenalin riveihin teki Campbellista petturin. Fanit eivät sitä ole antaneet anteeksi, eikä seurajohto ilmeisesti uskaltanut ottaa riskiä kutsun suhteen.

Campbell ei ole ainoa merkittävä vaille kutsua jäänyt. Valmentajapuolella Juande Ramos ja George Graham sivuutettiin. Liigacupin voittanut Graham ilmeisesti jätettiin kutsumatta niin ikään Arsenal-kytkösten takia. Saman pokaalin voittaneen Ramosin kutsun ”hukkumisen” syystä ei ole tietoa.