Miltä kuulostaisi James Rodríguez Manchester Unitedissa? Tilanne voi olla sellainen, että siirto on vain Unitedista kiini.

ESPN tietää kertoa, että Rodríguezia olisi tarjottu Unitedille. Yhdistävä tekijä on agentti Jorge Mendes, jonka tallissa on Rodríguezin ja monen muun lisäksi United-manageri José Mourinho.

25-vuotias Rodríguez siirtyi tuhdissa 75 miljoonan euron kaupassa Monacosta Real Madridiin kesällä 2014. Odotukset olivat korkealla, mutta pelintekijä ei ole oikein missään vaiheessa noussut vakituiseksi avauksen mieheksi.

Tämän kauden La Ligassa Rodríguez on saanut tililleen vain 1 096 minuuttia. Sillä hän sijoittuu joukkueen peliaikavertailussa sijalle 18. Vähäisestä peliajasta huolimatta Rodríguez on paukuttanut tehot 8+6.

Isompaa roolia ei ole näillä näkymin luvassa, jos ja kun Zinédine Zidane jatkaa Realin päävalmentajana. Unitedissa tilanne voisi olla toinen.

Tässä vaiheessa ei tiedetä, kuinka paljon Unitedin pitäisi Rodríguezista pulittaa. Kolumbialaisen sopimus umpeutuu kesällä 2020.