Real Madrid -hyökkääjä Gareth Bale kertoi lauantain Mestarien liigan finaalin jälkeen aikovansa pysyä espanjalaisseurassa kesän siirtoikkunan yli.

The Guardianin mukaan Manchester United saattaisi olla valmis maksamaan jopa yli 100 miljoonaa puntaa (noin 115 miljoonaa euroa) Walesin maajoukkuepelaajasta. Myös Chelsean on sanottu olevan kiinnostunut Balesta.

Bale, joka pääsi nostamaan Mestarien liiga -kannua kotikaupungissaan Cardiffissa, vastasi huhuihin finaaliottelun jälkeen. Bale kertoi lehdistölle, että on iloinen Madridissa, eikä ole ajatellut vaihtavansa seuraa tällä hetkellä.

– Olen allekirjoittanut pitkäaikaisen sopimuksen Real Madridin kanssa, Bale sanoi.

– Minä ja perheeni olemme tyytyväisiä täällä, joten kyllä, jatkamme tästä samalla tavalla eteenpäin. Voitamme pokaaleja ja olen iloinen.

Bale tuli kentälle finaaliottelun toisella puoliajalla Real Madridin rökittäessä Juventuksen numeroin 4-1. Zinédine Zidanen johdattama Los Blancos on Mestarien liigan historian ensimmäinen joukkue, joka on onnistunut voittamaan turnauksen kahtena peräkkäisenä vuonna.

Päättyneellä kaudella Bale kärsi jälleen loukkaantumisista, eikä kyennyt tekemään ihan odotetunlaista vaikutusta. 27-vuotias walesilainen pelasi vain 19 liigaottelussa ja teki niissä seitsemän maalia.