Leicester-keskikenttäpelaaja Riyad Mahrez on mielestään valmis vaihtamaan tänä kesänä seuraa. Hän on kertonut saaneensa paljon kiinnostusta useista isoista seuroista, mutta ei vielä tiedä tulevaa päämääräänsä.

Algerialainen on herättänyt omien sanojensa mukaan kiinnostusta useammassa suurseurassa. Chelsean ja Arsenalin huhuillaan olleen kiinnostuneita, ja myös Barcelonan kerrotaan olleen hänen perässään jo viime kaudesta lähtien.

Mahrez oli Leicesterin avainpelaaja heidän mestaruuskaudellaan 2015/16. Viime kausi osoittautui kuitenkin suureksi pettymykseksi sekä hänen että koko joukkueen osalta. 26-vuotias sanoo, ettei hän näe enää syytä jäädä King Power Stadiumille.

– Sovimme yhdessä seuran puhenjohtajan kanssa, että jäisin joukkueeseen vielä yhdeksi kaudeksi, jonka jälkeen saisin lähteä, kertoi Mahrez lehdistötilaisuudessa voitettuaan Algerian Golden Ball -palkinnon.

– Olen kokenut kaiken mahdollisen tässä seurassa. Nousimme mestaruussarjasta Valioliigaan, pysyimme sarjassa seuraavalla kaudella, voitimme Valioliiga-mestaruuden, voitin PFA:n Vuoden Pelaaja -palkinnon ja pelasin Mestareiden Liigassa, joten saimme aikaan jotain hyvin eritystä.

Mahrez osui Leicesterin mestaruuskaudella yhteensä 18 kertaa, mutta teki päätyneellä kaudella vain 10 maalia – kaikki kilpailut mukaan lukien.

– Useat seurat ovat osoittaneet kiinnostuksensa minua kohtaan, jopa silloin kuin pysyin Leicesterissä, mutta en edes itse tiedä mistä seuroista on tarkalleen kyse.

– Jos minun on mentävä, minä menen, mutta jos minun on jäätävä niin jään. Minun tulisi lähteä, mutta en vielä tiedä minne.