Arsenal lähestyy Olympique Lyonnais -hyökkääjä Alexandre Lacazetten pestaamista. The Telegraphin mukaan lontoolaisseuralla on vapaat kädet toteuttaa siirto, kunhan he nostavat tarjoustaan vähintään 60 miljoonan punnan (noin 68 miljoonan euron) suuruiseksi.

Gunners-manageri Arsène Wenger pyrki hankkimaan Lacazetten jo viime kesänä, mutta seurat eivät päässeet sopuun pelaajan siirtosummasta. Nyt läpimurto on lähempänä kuin koskaan aiemmin.

Arsenalin tilannetta ovat edistäneet useat eri tekijät. Lehden mukaan Atlético Madridilla oli jo sinettiä vaille valmis siirto kasassa, mutta espanjalaisseuralle langetetun siirtopannan myötä kauppa ei koskaan toteutunut.

Ranskalaisseuran valmius päästää tähtihyökkääjästään viimein irti on myös avaintekijä potentiaalisen siirron toteutumiselle. 26-vuotias Lacazette on pelannut koko ammattilaisuransa Lyonin paidassa.

Viime kaudella Lacazette teki upeat 28 maalia 28 sarjaottelussa, sekä kuusi maalia kuudessa Mestarien liiga -kamppailussa.

Wengerin tiedetään olleen myös kiinnostunut Monacon Kylian Mbappésta. Arsenal teki 88,5 miljoonan punnan (100 miljoonan euron) tarjouksen hänestä viime viikolla, mutta ranskalaisseura hylkäsi tarjouksen. Monaco toivoo 18-vuotiaan Mbappén jäävän Stade Louis II:lle vielä yhdeksi kaudeksi.