© Kuva: Getty Images

Englannin kalleimman maalivahdin titteli ei hetkauta Jordan Pickfordia – ”Se on vain numero”

Jordan Pickford ei anna Englannin kalleimman maalivahdin tittelin vaikuttaa hänen otteisiinsa. Englannin alle 21-vuotiaiden veräjänvartijasta tuli viime viikolla historian kallein brittivahti, kun Everton osti miehen Sunderlandista 29 miljoonan euron hintaan.

Pickford uskoo kuitenkin voivansa olla häiriintymättä tästä yksityiskohdasta.

– Se on vain numero, eikö vain? Se ei vaikuta minuun. Minun työni on olla maalivahti ja pitää pallo poissa verkosta. Sitä olen tehnyt ja pidin nollat, Everton-vahti sanoi Daily Expressille.

Pickford torjui Englannin avauspelissä Ruotsia vastaan maalittomassa tasapelissä nollat ja pysäytti rangaistuspotkun. The Three Lions kohtaa tänään alle 21-vuotaiden EM-kisojen toisessa ottelussa Slovakian.