© Kuva: Getty Images

Jamie Carragher: Liverpool voi voittaa Valioliiga-mestaruuden – ”Seuran tulee ostaa laatupelaajia”

Entinen Liverpool-puolustaja Jamie Carragher uskoo Jürgen Kloppin joukkueen voivan voittaa Valioliiga-mestaruuden ensi kaudella.

Liverpool oli viime kaudella vahva useita Valioliigan suurseuroja vastaan. Alisuoriutuminen niin sanottuja ”pienempiä joukkueita” vastaan koitui kuitenkin punapaitojen kohtaloksi, ja seura joutui loppujen lopuksi tyytymään sarjassa neljänteen sijaan.

Carragher uskoo, että viime kausi osoitti pelaajien kyvykkyyden taistella isoista asioista. Hänen mielestään Liverpoolin tulisi kuitenkin hankkia uusia ”laatupelaajia” tänä kesänä ollakseen täysin valmis ensi kauden mestaruustaistoon.

– Liverpoolin aloituskokoonpano voisi pärjätä mitä tahansa joukkuetta vastaan – me näimme sen viime kauden isoissa otteluissa. Saimme niistä muutamia erinomaisia tuloksia irti, kertoi Carragher Liverpoolin virallisille kotisivuille.

– Mutta kauden kuluessa, varsinkin joulun ja tammikuun aikaan, oli selvää ettei joukkue ollut tarpeeksi vahva ja iso. Siihen tarvitaan muutos.

Liverpool on tähän mennessä suorittanut yhden pelaajakaupan hankkiessaan Chelsean nuoren englantilaishyökkääjä Dominic Solanken. Seura on myös huhujen mukaan lähellä varmistaa Roma-laituri Mohamed Salahin siirron Anfieldille ennen pre-seasonin alkua.

– Kesän pelaajahankinnoissa ei ole ainoastaan kyse numeroista. Kyse on myös sellaisten laatupelaajien hankkimisesta, jotka voivat nousta suoraan Liverpoolin aloituskokoonpanoon.