© Kuva: Getty Images

Lähde: Liverpool tavoittelee Bundesliigan maalikuningasta – hintalappu voi nousta 70 miljoonaa euroon

Liverpool haluaa Borussia Dortmundin Pierre-Emerick Aubameyangin, 28, riveihinsä. Englantilaisseuran manageri Jürgen Klopp, 50, valmensi Aubameyangia jo Dortmundissa. Asiasta uutisoi Le Parisien.

Klopp uskoo, että gabonilaishyökkääjä olisi huomattava lisä hyökkäysosastolle, joka tarvitsee vahvistuksia kesän aikana. Liverpoolin omistava Fenway Sports Group on Le Parisienin tietojen mukaan antanut saksalaismanagerille 70 miljoonaa euroa, jotta Aubameyangin hankinta onnistuisi.

Le Parisien kertoo, että Aubameyang on osoittanut kiinnostusta mahdollista siirtoa kohtaan. Hän ymmärtää, että Liverpoolissa hän pääsisi jälleen Kloppin alaisuuteen. Klopp toi gabonilaisen Dortmundiin vuonna 2013 ja antoi hänelle tilaa kehittyä. Aubameyang tiedostaa myös, että Liverpool pelaa ensi kaudella Mestarien liigassa.

Aubameyang voitti viime kaudella Bundesliigan maalikuninkuuden tekemällä 31 maalia 32 ottelussa. Gabonilainen ratkaisi myös DFB-Pokalin loppuottelun, kun hän upotti 2-1-voittomaalin panenkalla.

Liverpool etsii aktiivisesti hyökkäyspään vahvistuksia. A Bolan mukaan se on valmis tarjoamaan 50 miljoonaa euroa portugalilaisesta Gelson Martinsista.