Pre-seasonilla edukseen esiintynyt Liverpoolin hyökkääjä Daniel Sturridge saa jälleen hehkutusta osakseen Englannissa.

– Sturridge on ollut toistaiseksi aivan häikäisevä pre-seasonilla, seurakaveri Adam Lallana kiteyttää.

– Hän näyttää todella terävältä, ja se vastaa kahta uutta pelaajahankintaa, kun hän paukuttaa kaikilla sylintereillä ja saamme pidettyä hänet kentällä tekemässä maaleja. Hän on maailmanluokan pelaaja.

Loukkaantumisista uransa aikana kärsineen Sturridgen nimi yhdistettiin alkukesästä PSG:hen ja West Hamiin, mutta mies on pysynyt Anfieldilla.

– Hän tuli kesälomalta takaisin mahtavassa kunnossa, niin huippukuntoisena. Hän tulee olemaan meille massiivinen pelaaja tällä kaudella. Voin tuntea sen. Hänelle ei voi asettaa hintaa. Jokaiselle jalkapalloilijalle tulee loukkaantumisia – Jordan Hendersonilla on ollut vaikeat pari vuotta, sanoo Lallana.

Hän tulee olemaan meille massiivinen pelaaja tällä kaudella. Voin tuntea sen.

– Meidän kaikkien pitää selviytyä siitä jossakin vaiheessa urallamme. Meillä on kuitenkin paljon vaihtoehtoja, ja jos saamme pidettyä kaikki terveinä, kuka tietää mitä tapahtuu. Tällä hetkellä joukkueemme näyttää hyvältä.

Liverpool on hankkinut kesän aikana Mohamed Salahin, Andrew Robertsonin ja Dominic Solanken. Lisää uusia kasvoja lienee vielä tulossa, mutta se ei Lallanaa huoleta.

– Haluan, että parhaat pelaajat yhdistetään Liverpooliin ja tulevat Liverpooliin. Jos puhutaan henkilökohtaisesta näkökulmasta, paine parantaa ja kilpailu pelipaikoista on terve asia. Sitä tarvitsemme.

– Aika ajoin viime kaudella vaihtopenkkimme ei luultavasti ollut niin vahva kuin olisimme halunneet. Jos haluamme saavuttaa jotakin, tarvitsemme vahvan penkin.

Lähde: FourFourTwo