© Kuva: Getty Images

Man Cityn huippuhankinta pilkkasi oman maalin tehnyttä pelaajaa – Steven Gerrard: ”Halpamainen heitto”

Liverpool-legenda Steven Gerrard kritisoi Manchester Cityn uutta laitapuolustajaa Benjamin Mendyä, joka pilkkasi lauantaina oman maalin tehnyttä Brightonin Lewis Dunkia Twitterissä.

Kapteeninnauhaa kantanut Dunk puski pallon omaan verkkoon Valioliigan ensimmäisen kierroksen 0–2-tappiopelissä Cityä vastaan.

Monacosta isolla rahalla napattu Mendy ei ollut mukana kokoonpanossa, sillä hän on vielä keskenkuntoinen. Dunkin epäonnistumisen jälkeen ranskalainen kirjoitti Twitterissä tekstin ”Bullet header” – viitaten kuin tykin suusta lähteneeseen puskuun.

Gerrard toimi lauantaina asiantuntijana BT Sportin lähetyksessä. Hänen mielestään Mendyn kommentille ei olisi ollut tarvetta.

– Kauden mittaan tulee hetki, jolloin Mendy tekee virheen ja on itse altis kritiikille. He voittivat pelin tänään, ja Cityn osalta siinä oli paljon positiivista. Minun mielestäni se oli halpamainen heitto, totesi Gerrard.

Vieressä istunut Frank Lampard oli Gerrardin kanssa samaa mieltä, vaikka lähetystä juontanut Jake Humphrey vihjasi, että kyseessä saattoi olla vain huoleton pilailu.

– Minun on oltava tässä Stevien kanssa samaa mieltä. Miksi et vain miettisi parin sekunnin ajan sitä, onko oikein lähettää tämä viesti? Stevie on täsmälleen oikeassa. Hän pääsee pelaamaan tällä kaudella ja saattaa joutua pahaan paikkaan, silloin joku voi haluta twiitata hänestä, tuumi Lampard.

Myöhemmin illalla Mendy pahoitteli kommenttiaan Twitterissä.

– Pyydän anteeksi kaikilta niiltä, jotka loukkaantuivat… se oli vain huulenheittoa eikä mitään henkilökohtaista.

Lähde: Telegraph