© Kuva: Getty Images

Pep Guardiola kertoi Manchester Cityn ostavan vähemmän pelaajia tulevaisuudessa -”Nykyinen joukkue on nuori”

Pep Guardiola myönsi, että hänen joukkueensa on käyttänyt todella paljon rahaa kesän siirtomarkkinoilla. Espanjalaisvalmentaja kuitenkin vakuutti, että tulevaisuudessa vastaavalle törsäilylle ei ole tarvetta.

Manchester City on tähän mennessä kesän aikana hankkinut viisi pelaajaa noin 200 miljoonalla punnalla. Benjamin MendyKyle WalkerDaniloBernardo Silva ja Ederson ovat siirtyneet Etihad Stadiumille.

– Totta kai olemme käyttäneet rahaa, mutta niin ovat muutkin joukkueet. Seuraavien vuosien aikana City tulee ostamaan vain 1-3 pelaajaa. Nykyiset pelaajat ovat nuoria ja he tulevat jäämään tulevaisuutta varten, Guardiola kertoi BBC:n mukaan.

Man Cityllä oli vielä viime kaudella yksi Valioliigan vanhimmista joukkueista. Sen pelaajien keski-ikä oli 28,9 vuotta. Uusien hankintojen ja pelaajien kuten Aleksander KolarovinGaël Clichyn ja Pablo Zabaletan myyntien myötä lukema on tällä hetkellä 25 vuoden kieppeillä.

Manchester Cityn valioliigakauden ensimmäinen ottelu pelataan lauantaina klo 19:30, kun joukkue kohtaa sarjanousija Brightonin.