© Kuva: Getty Images

Liverpoolin managerilta suorat sanat – väitti Watfordin kahta osumaa paitsiomaaleiksi

Liverpool menetti kaksi pistettä heti Valioliigan ensimmäisellä kierroksella, kun Miguel Britos nosti kotijoukkue Watfordin 3–3-tasapeliin erotuomarin antamalla lisäajalla.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp piti Britosin maalia ”selvänä paitsiona” ja arvioi, että hänen joukkueensa oli ajoittain ”äärimmäisen epäonnekas”. Toisaalta mies myönsi, ettei vierasjoukkueen esitys ollut virheetön.

– Meillä oli hetkemme, ja sitten päästimme paitsiomaalin. Se ei ole hauskaa. Se ei tunnu kovin hyvältä. Meidän on suoriuduttava paremmin, Klopp totesi Watford Observerin mukaan.

– En ollut ensimmäisellä puoliajalla tyytyväinen tilanteeseen, kun peli meni selvästi liian fyysiseksi. He eivät luoneet kovinkaan paljon. Ensimmäinen, kaikki sanovat sen olleen erikoistilanne, mutta se oli hyvä anto ja hyvä juoksu, hän jatkoi.

– Toinen oli epäonnekas ja ryhmitysongelma, jos muistan sen oikein. Alberto (Moreno) hävisi kaksinkamppailun, eikä (Georginio) Wijnaldum peittänyt. Mielestäni sekin kuitenkin oli paitsio.

Kloppin mukaan Liverpool teki jälkimmäisellä puoliajalla kaksi loistavaa maalia.

– Jos tekee kaiken ensimmäisessä ottelussa, ei voi odottaa täydellisyyttä. On hyväksyttävä muutamia asioita ja käytettävä niitä seuraavassa pelissä, saksalainen tiivisti.

Liverpoolin tämän kesän hankinta Mohamed Salah teki maalin, mutta muutoin Watfordin Jose Holebas piti hänet varsin hyvin kurissa. Sen huomasi myös Klopp.

– Salahilla oli alussa vaikeuksia Holebasia vastaan, joka on iso ja vahva mies. Meidän pitää saada pelattua palloa selustaan, hänellä on nopeutta käytössä.