Kerroimme aiemmin keskiviikkona, että mediatietojen mukaan Liverpool ja Arsenal ovat päässeet sopuun Alex Oxlade-Chamberlainin siirrosta. Liverpool maksaa kuusi kautta Arsenalissa pelanneesta laitahyökkääjästä 40 miljoonaa puntaa.

Siirtoa ei ole vielä virallisesti vahvistettu, mutta Sky Sports kertoo, että raha ei suinkaan ratkaissut Englannin maajoukkuepelaajan toivetta siirtyä Liverpooliin. Jo aiemmin Oxlade-Chamberlain oli kieltäytynyt siirrosta Chelseaan, ja nyt on tullut ilmi, että pelaaja ansaitsee Liverpoolissa selvästi vähemmän kuin hän olisi voinut tienata Tykkimiehissä.

Arsenal tarjosi Oxlade-Chamberlainille äskettäin jatkosopimusta, joka olisi tuonut miehelle 180 000 punnan viikkoansiot. Liverpoolissa Southamptonin kasvatti puolestaan ansaitsee 125 000 euroa.

Saman lähteen mukaan Oxlade-Chamberlain oli pikkupoikana Liverpoolin fani. Liverpool kaavailee hänestä James Milnerin korvaajaa.

Kaveh Solhekol

@SkyKaveh
Alex Oxlade-Chamberlain will be paid about £125,000 a week by Liverpool.
Turned down new Arsenal contract worth up to £180,000 a week

Kaveh Solhekol

@SkyKaveh
Alex Oxlade-Chamberlain was a Liverpool fan when he was a kid. Liverpool see him as long-term replacement for James Milner