Crystal Palace yrittää tosissaan vahvistaa puolustusosastoaan ennen siirtoikkunan umpeutumista.

Joukkueen ykköskohde on tiettävästi edelleen Liverpoolin Mamadou Sakho. Ongelma on se, että Pool vaatii Sakhosta 30 miljoonaa puntaa (32 miljoonaa euroa), mitä taas Palace ei ole valmis maksamaan.

Nyt katseet on käännetty Liverpoolista Manchesteriin. BBC:n toimittaja David Ornstein ja Sky Sports uutisoivat, että Palace on tehnyt 23 miljoonan punnan (25 miljoonaa euroa) arvoisen tarjouksen Man Cityn Eliaquim Mangalasta. Tässä vaiheessa ei tiedetä, miten City on suhtautunut tarjoukseen.

David Ornstein

@David_Ornstein
Crystal Palace have bid ~£23m for Mangala & optimistic #MCFC will accept. #CPFC want Sakho & vice versa but #LFC refusing to drop £30m price

Lehtitietojen mukaan on mahdollista, että City hyväksyy kaupan, sillä Mangalan myynti tekisi tilaa Jonny Evansille. City on pyrkinyt viime viikkojen ajan hyvinkin voimakkaasti tuomaan Evansia sisään West Bromista.

Ja jotta soppa olisi tarpeeksi sakea: Ornsteinin mukaan myös West Brom on kiinnostunut Mangalasta. Eli ehkä City ja WBA päätyvätkin vaihtokauppaan?

David Ornstein

@David_Ornstein
Mangala also wanted by #WBA who'll only sell Evans if he's replaced & Mangala 1st choice. With #MCFC wanting Evans that deal appears easy...

Mutta kun Mangala taas haluaakin Interiin…

David Ornstein

@David_Ornstein
...but Mangala wants Inter & chances raised by their Mustafi move collapsing. Meanwhile Mustafi to Juve hopes ended by Juve signing Howedes


KAIKKI siirtomarkkinoista DEADLINE DAY LIVE -erikoissivullamme. Ota seurantaan koko päivän ajaksi, niin et missaa mitään!