Manchester Unitedin manageri José Mourinho sanoo olevansa pettynyt siihen, että 21-vuotias keskikenttäpelaaja Andreas Pereira halusi lähteä lainalle Valenciaan.

Pre-seasonin otteluissa hyviä otteita esittänyt Pereira allekirjoitti jatkosopimuksen Unitedin kanssa ennen lähtöään Espanjaan. Viime kauden hän vietti lainalla Granadassa.

– Andreas Pereiran päätös oli henkilökohtainen – päätös, josta en ollut samaa mieltä, Mourinho kommentoi.

– Rehellisesti sanoen en usko, että se oli tällä hetkellä paras päätös hänen kannaltaan, hän jatkaa.

– Se on päätös, joka on minulle pieni pettymys, koska mielestäni hänellä on potentiaalia olla taistelemassa täällä pelipaikasta, kamppailemassa mahdollisuuksista ja Manchester Unitedin pelaajana olemisesta.

Mourinho sanoo ymmärtävänsä, että nuori pelaaja haluaa pelata joka viikko. Hänen mukaansa nuoren pelaajan pitää kuitenkin olla valmis taistelemaan myös vaikeista asioista, kuten paikasta Unitedin keskikentällä.

– Mutta okei, se oli hänen päätöksensä. Avaan oven hänen päätökselleen. Hänellä on pitkä sopimus, meillä on optio kutsua hänet takaisin 1. tammikuuta. Tilanne on meidän hallinnassamme. Joten kyse ei ole draamasta, vaan päätöksestä, joka on pieni pettymys minulle.

Lähde: Daily Mail