[text-ad]Pitkävetovihjeet on uusi osio Valioliiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun meidän pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Liverpool-Burnley
Lauantaina 16.9 klo 17.00
Valioliiga

Lauantain Valioliigakierroksella yhteen ottavat Liverpool ja Burnley. Liverpoolilla on todistettavaa kotiyleisönsä edessä, sillä viime kierrokselta takana on kammottava 5-0 tappio Manchester Citylle. Viikolla joukkue osoitti luonnetta pelaamalla 2-2-tasapelin Sevillaa vastaan Mestarien Liigan avauskierroksella. Ennen Cityä vastaan koettua tappiota Liverpoolilla oli alla usean voiton putki. Rtenkin kotikentällä joukkueen peli on ollut aggressiivista sekä erittäin tehokasta. Joukkue lähteekin varmasti jälleen rynnistämään heti ottelun alusta ja yrittää hakea avausosumaa juoksuvoimaisella pelillään.

Burnley on aloittanut kuluvan kauden vahvasti. Edellisellä kierroksella joukkue kaatoi kotonaan syksyn kriisijoukkue Crystal Palacen lukemin 1-0 vieraiden harhasyötöstä tulleella maalilla. Joukkueen puolustuspeli on ollut uomissaan, mutta hyökkäyksiin tarvittaisiin lisää tehoja. Hyökkääjähankinta Chris Wood on ollut alkukaudella tehokkain pelaaja, ja hän tekikin Palace-ottelun voittomaalin.

Poissaolot

Kotijoukkueella on kohtalaisia kokoonpanohuolia. Sivussa ovat edelleen Adam Lallana, Danny Ings, Nathaniel Clyne sekä pelikieltoaan kärsivä Sadio Mané. Manén puuttuminen kokoonpanosta on iso miinus. Philippe Coutinhon tilanne on edelleen kutkuttava. Brasilialainen ei ole enää loukkaantuneiden kirjoissa ollut pitkään aikaan, mutta vielä esiintymiset kentällä ovat jääneet olemattomiin. Vierasjoukkue Burnley kärsii ainakin Dean Marney ja Nahki Wells. Edellisessä ottelussaan joukkueen ehdoton ykkösvahti Tom Heaton loukkasi olkapäänsä. Hänen tilanteensa kannattaa tarkistaa ennen ottelua.

Arvio

Liverpool tulee olemaan kova kotijoukkue tällä kaudella. Jossain vaiheessa kautta väsymys iskee ottelurasituksen jo joukkueen aggressiivisen pelitavan vuoksi, mutta tästä ei ole vielä viitteitä. City pelissä vain yksinkertaisesti kaikki mahdollinen epäonnistui. Burnley ei ole useinkaan hurmannut vieraskentällä, ja jos Liverpool pelaa yhtään tasollaan, on tästäkin ottelusta tulossa vierasjoukkueen näkövinkkelistä vaikea. Keskinäisissä otteluissa Liverpool on ollut selkeästi niskan päällä, ja etenkin kotikentällä on selkeä suosikki voittamaan ottelun.

Liverpool -1 (Liverpool voittaa yli yhdellä maalilla)
Kerroin 1.69

Liverpoolin maalit yli 2.5
Kerroin 2.01

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]