Liverpool on joutunut pelaamaan koko alkukauden ilman Adam Lallanaa. Englantilainen loukkaantui kauden alla pelatussa harjoitusottelussa Atlético Madridia vastaan.

Alun perin arvioitiin, että Lallana olisi noin pari kuukautta sivussa. Nyt miehen sairauslomasta on saatu tarkempia tietoja.

– Adam valittiin Mestarien liiga -kokoonpanoon, koska [päätöksen] hetkellä meidän piti miettiä sitä asiaa. Tuolloin lääkintäosastosta sanottiin minulle, että hän palaisi noin kuuden viikon kuluttua, Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp sanoi lehdistölle.

– Tuo keskustelu käytiin 31. elokuuta, eli vielä menee noin neljä viikkoa ennen kuin hän voi aloittaa normaalin harjoittelun. Vaikuttaa siltä, että hänen toipumisensa on hyvällä mallilla.

Pitkäaikaispotilas Nathaniel Clynen toipumisesta sen sijaan ei ole mitään tietoa. Clyne kärsii selkävammasta.

– Clyney on toipunut hyvää vauhtia. Sitten kun hän voi aloittaa normaalin harjoittelun – en tiedä milloin – hän tarvitsee jonkinlaisen ”harjoituskauden”.

Viime kaudella Lallana iski Valioliigassa kahdeksan maalia ja syötti seitsemän. Hän oli joukkueen sisäisissä tilastoissa maaleissa neljäs ja maalisyötöissä toinen.

Liverpoolin sairastuvalla ovat tällä hetkellä myös maalivahti Ádám Bogdán ja hyökkääjä Danny Ings.