Arsenal-legenda Ian Wright näkee Tykkimiesten hyökkääjän Alexis Sánchezin pelaamisessa huonojakin puolia.

– Kaikki tietävät, kuinka korkealle arvostan Sánchezin, ja haluaisin nähdä hänen pelaavan mahdollisimman paljon ennen siirtoa eteenpäin. Sitä kuitenkin miettii, onko hän ylellisyys, johon ei ole varaa Liverpoolin ja Chelsean kaltaisia vastustajia vastaan, Wright pohtii The Sun -lehden kolumnissaan.

– Ja en sano tätä vain siksi, koska he päätyivät maalittomaan tasapeliin Bridgellä – olen ajatellut tällä tavalla jo jonkin aikaa. Sánchez takaa joukkueellesi ihmemaaleja, kuten hän teki Kölniä vastaan Eurooppa-liigassa, mutta hän menettää palloa paljon ajaessaan keskelle.

Wrightin mukaan pallonmenetykset voivat johtaa todellisiin ongelmiin, vaikka useimpia joukkueita vastaan siitä voi selvitä. Ex-hyökkääjä silti painottaa, että Sánchezin kohdalla hyvät asiat voittavat huonot asiat.

– Huippujoukkueet kuitenkin rankaisevat sinua, etenkin jos keskikenttäpelaajat ovat nousseet ylös tukemaan häntä. Se ottaa heidät pois pelistä ja saa heidät näyttämään huonoilta – vaikka se ei välttämättä olisi kokonaan heidän vikansa.

Joka tapauksessa Wright huomauttaa, että chileläinen on loistava pelaaja ja pystyy ratkaisemaan otteluja.