Liverpoolin tie tyssäsi Liigacupissa jo kolmannella kierroksella, kun Leicester voitti kotiottelunsa maalein 2–0.

Shinji Okazaki viimeisteli avausosuman 65. minuutilla Vicente Iborran puskun jälkeen. Lopullisen ratkaisun laukoi Islam Slimani 78. minuutilla kauniisti ylänurkkaan.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp teki kokoonpanoonsa peräti kahdeksan muutosta viikonlopun liigakierrokselta.

Suomalaisvahti Anssi Jaakkola joutui antautumaan kaksi kertaa Mestaruussarjan Readingin maalilla, kun joukkue hävisi kotonaan Swansealle 0–2. Alfie Mawson ja Jordan Ayew tekivät maalin mieheen toisella puoliajalla.

Tottenham ei antanut sarjaporrasta alempana pelaavan Barnsleyn yllättää, vaan voitti kotiottelunsa 1–0. Dele Alli iski ratkaisun 65. minuutilla Kieran Trippierin pohjustuksesta.

Mestaruussarjassa pelaava Bristol City yllätti kotonaan Stoken 2–0. Maaleista vastasivat toisella puoliajalla Famara Diedhiou ja Matt Taylor.

Crystal Palace sai revanssin Valioliigan avauskierroksen tappiolleen, kun se päihitti kotikentällään Huddersfieldin 1–0. Bakary Sakon maali riitti tuomaan Palacelle ensimmäisen voiton Huuhkajien entisen luotsin Roy Hodgsonin alaisuudessa.

Otteitaan parantanut West Ham kaatoi kotonaan Mestaruussarjan Boltonin 3–0. Maalintekijät olivat Angelo Ogbonna, Diafra Sakho ja Arthur Masuaku.