Englannin Liigacupissa eli viralliselta nimeltään Carabao Cupissa pelattiin tiistai-iltana 11 ottelua. Mukana kilpailussa on vielä 32 joukkuetta, joista 17 on Valioliigasta. Pääsarjatason seuroista kahdeksan arvottiin vastakkain ja yksi pareista oli Bournemouth ja Brighton, jotka kohtasivat toisensa Dean Courtilla.

Varsinaisella peliajalla ei nähty ensimmäistäkään osumaa, mutta jatkoajan kymmenennellä minuutilla Joshua King teki Bournemouthille 1-0-maalin.

Enempää osumia ei nähty, joten kotijoukkue eteni 16 parhaan joukkoon.

Brighton oli yksi kilpailun harvoista joukkueista, jonka kokoonpanossa on suomalaisedustusta, sillä joukkueen maalivahtiosastolla on Niki Mäenpää.

Suomalaistorjujan asema kuitenkin selventyi ja edessä vaikuttaa olevan todella vaikea kausi. Valenciasta kesällä hankittu Mathew Ryan on ollut torjuntavastuussa Valioliigassa ja osa toivoi, että Liigacupissa Mäenpää saisi mahdollisuutensa.

Toisin kuitenkin kävi, sillä Brightonin maalilla oli Newcastlesta lainalla oleva Tim Krul. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että Mäenpää on joukkueensa kolmosmaalivahti, joten pahimmillaan koko kauden aikana ei ole tulossa ollenkaan peliminuutteja.