Liverpoolin taival Liigacupissa katkesi eilen illalla, kun joukkue hävisi Leicesterille. Pool on pelannut nyt neljä ottelua putkeen ilman voittoa, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Ottelun jälkeen Liverpool-manageri Jürgen Klopp ei ollut kovin iloisella tuulella. Miestä sapettavat toistuvat helpot maalit, joita Poolin verkkoon tehdään.

– Leicester jotenkin selvisi, koska emme olleet tarpeeksi kliinisiä. Joskus niin käy, mutta meidän on pysyttävä keskittyneinä loppuun asti. He tekivät liian helppoja maaleja, Klopp sanoi lehdistölle.

– Kulmapotkun jälkitilanne, rajaheitto… Olen kyllästynyt tällaisiin maaleihin. Ensimmäisessä maalissa emme toimineet yhdessä. Oli se yksi tai tuhat kertaa, tällaisia maaleja ei ole kiva päästää. Nyt päästimme taas tällaisen osuman.

– Ensimmäisen maalin jälkeen Leicesterin pelaajat alkoivat uskoa, se oli käänteentekevä hetki. Pelit kääntyvät tällaisista hetkistä. Se, että päästämme tällaisia maaleja, saa minut voimaan todella pahoin.

– Olemme edelleen hyvä jalkapallojoukkue, mutta valitettavasti tällä hetkellä ei tunnu siltä, koska tämä on cup-kilpailu. Me halusimme seuraavalle kierrokselle.

– Tämän pelin kulku on helppo kertoa. Me olimme paljon parempia ensimmäisellä puoliajalla ja pelasimme hyvää futista, mutta emme tehneet maalia. Niin voi joskus käydä.

– Mutta niin kauan kuin päästämme tällaisia maaleja, homma menee aika vaikeaksi.

Liverpoolilla on mahdollisuus revanssiin jo lauantaina, kun joukkueet kohtaavat toistamiseen – tällä kertaa Valioliigassa.